Amigos Ljubljanska

Амигос Љубљанска

Дозволи си едно поинакво кулинарско искуство. Амигос Љубљанска е местото каде љубовта кон храната, пријателите, уметноста и амбиентот се спојуваат во едно, сеопфатно искуство. Следи го срцето до Љубљанска и уживај во секој момент!

Ljubljanska image1
Ljubljanska image2
Ljubljanska image3

Задолжителни Амигос искуства:

Wine bottle

Селектирани вина

“Ароматични ноти
од регионот и пошироко”

Disco ball

Музика во наш ритам

“Разиграни миксови
и свирки во живо”

Burger

Гурмански бургери

“Засити ги сетилата
со уникатен спој на вкусови“