Amigos Zeleznicka logo

Амигос Железничка

Ги отворивме вратите на Амигос Железничка, нашиот трет ресторан во Скопје, во кој вложивме многу труд и љубов, за да Ви овозможиме уникатни вкусови кои будат нови чувства. Препуштете се на целосно уживање, во уште една aвангардна Амигос приказна во срцето на градот.
Amigos Zeleznicka
Amigos Zeleznicka
Amigos Zeleznicka

Задолжителни Амигос искуства:

Napolitanska Pizza

Наполитанска Пица

“Залак кој те
телепортира во
Италија”

Bubble Tea

Bubble Tea

“Разиграни топчиња
за ексползија од
вкусови”

Acoustic Music

Акустична музика

“Акустични тонови
во вечерна
атмосфера”