Amigos meksikanski restoran i bar

Мексикански ресторан и бар

Amigos Center
Пронајди го светот на вкусовите во срцето на Скопје. На тераса или внатре, уживај во секој залак од специјалите кои црпат инспирација од мексичката култура со модерен твист. А потоа, придружи ни се на барот со уникатните авторски коктели и препушти се на моментот!
Mexican bar image 1
Mexican bar image 2
Mexican bar image 3

Задолжителни Амигос искуства:

Диџеј сетови

“Инспирирај се
од свежите ремикси”

Авторски коктели

“Автентичните комбинации
по кои сме познати”

Мексиканска кујна

“Фузија на вкусови
со модерен твист“