Amigos Restorani

Амигос pесторани

Амигос е секогаш добра идеjа ✨. Во Амигос се стремиме да создадеме искуство кое ги храни сите сетила 👅👁👃👂. Уживаj во фузиjата на вкусови и уникатниот артистичен амбиент заедно со твоите наjблиски. За ручек 🥘 со семеjството или коктели 🍹 со приjателите, Амигос ти чува место!

Храна и пијалоци

Избери оброк од богатото мени на гурмански и вегетариjански опции, или опушти се со нашите познати авторски коктели.

“Го обожаваме Амигос.
Врвен квалитет од кога се отворени.”

“Превкусна храна и одлични коктели. Уживаме при секоја посета.”Testimonial profile image
Feedback_Image3

Некои одлуки се особено тешки… кога изборот е толку голем.

Feedback_Image4
Ambient_Image1
Ambient_Image2
Ambient_Image3
Ambient_Image4

ДОБРИ ЛУЃE, ОДЛИЧНА ХРАНА
И УШТЕ ПОДОБАР АМБИЕНТ

Ambient_Image5

Задолжителни Амигос искуства:

Music-sessions

Музички сесии

“Музика која ги
продлабочува сите
вкусови”

Signature-Cocktails

Авторски коктели

“Патувај околу светот
со уникатните
миксови”

Homemade-Food

Домашна храна

“Уметничко дело
сервирано како
гурмански оброк”