Amigos Restorani

Сѐ за патување

Куфери

Без разлика дали нешто ти се има случено на стариот куфер, или едноставно имаш потреба од повеќе багаж, добро е да знаеш каде можеш да ги најдеш најдобрите куфери во градот. Кога се работи за куфери, најдобрата опција во Скопје се куферите на Carpisa. Особено линијата Go Tech која се карактеризира со ултра-отпорна ригидна школка со 10-годишна гаранција, тркалца кои се заменуваат и брава со код, овие куфери се одличен избор за сериозните патувачи. Овој италијански бренд е познат по високо квалитетните меки и тврди куфери кои се достапни во многу различни големини како и огромен избор на дизајни и бои. Ако ти треба нов куфер, дефинитивно сакаш да ги погледнеш куферите во продавниците на Carpisa, кои можеш да ги најдеш во Ramstore Mall, Skopje City Mall, East Gate Mall and Capitol Mall.

kuferi
Chanti i ranci

Чанти и ранци

Carpisa исто така има богат избор на чанти и ранци за патување. Од кожни опции до ранци со вградена батерија и соларен панел, има навистина по нешто за секој. Погледни ја колекцијата во соработка со Јeep или сезонските лимитирани едиции за да откриеш уникатни стилови на чанти, торби и ранци специјално дизајнирани за сериозни патувачи. Погледни повеќе во продавниците на Carpisa кои можеш да ги најдеш во Ramstore Mall, Skopje City Mall, East Gate Mall and Capitol Mall.

Додатоци за патување

Вистинските патувачи знаат дека вреди да се инвестира во квалитетни додатоци за патување. Исто така, тие се одлична идеја за подарок за најблиските. Патувај во стил или купи подарок од колекцијата на додатоци за патување на Carpisa во која има се од шишиња за вода, појаси за куфери, интернационални адаптери, несесери, маски за спиење и многу многу повеќе! Погледни ги сите опции во продавниците на Carpisa кои можеш да ги најдеш во Ramstore Mall, Skopje City Mall, East Gate Mall and Capitol Mall.

Dodatoci za patuvanje