Достапно од 10.00 до 24.00 (петок и сабота до 01.00) часот

БЕЛИ ВИНА

Chardonnay 0,75l

1700

Камник, Скопје

Temjanika 0,75l (Special Selection)

1200

Тиквеш, Кавадарци

Sauvignon Blanc 0,75l

1700

Камник, Скопје

Barovo Sauvignon Blanc 0,75l

2700

Тиквеш, Кавадарци

Muscat 0,75l

1350

Бовин, Неготино

Pinot Grigio 0,75l

1750

Фантинел, Фриули Грејв, Италија

Fume Blanc 0,75l

1750

Камник, Скопје

Alexandria Cuvée 0,75l

1300

Тиквеш, Кавадарци

ЦРВЕНИ ВИНА

Cabernet Sauvignon 0,75l

1350

Бовин, Неготино

Cabernet Sauvignon R. 0,75l (Ten Barrels)

5700

Камник, Скопје

Merlot 0,75l (Special Selection)

1200

Тиквеш, Кавадарци

Merlot Single Vineyard 0,75l

3700

Камник, Скопје

Pinot Noir Allure 0,75l

1800

Сопот, Велес

Vranec 0,75l (Special Selection)

1200

Тиквеш, Кавадарци

Bela Voda Vranec 0,75l (Terrior)

2700

Тиквеш, Кавадарци

Dissan Vranec 0,75l

2200

Бовин, Неготино

Alexandria Cuvée 0,75l

1300

Тиквеш, Кавадарци

РОЗЕ ВИНА

Alexandria Cuvée 0,75l

1300

Тиквеш, Кавадарци

Domaine Lepovo 0,75l

2700

Тиквеш, Кавадарци

ПЕНЛИВИ ВИНА

Prosecco 0,75l

1800

Фантинел, Фриули Грејв, Италија

Moët Imperial 0,75l

7000

Moët&Chandon, Еперне, Франција

Dom Pérignon 0,75l

20000

Moët&Chandon, Еперне, Франција

МАЛИ ВИНА

Чаша вино 0,15l

250

Разна селекција на вина

Traminec 0,187l

250

Тиквеш, Кавадарци

Temjanika 0,187l

250

Тиквеш, Кавадарци

Merlot 0,187l

330

Бовин, Неготино

Cabernet Sauvignon 0,187l

330

Бовин, Неготино

Alexandria Cuvée 0,187l

270

Тиквеш, Кавадарци