Достапно од 10.00 до 24.00 (петок и сабота до 01.00) часот

СТАНИЦА "МАРТИНИ"

Lush

400

Водка ванила, пешнфрут, свеж сок од лајм, просеко

OnlyFans

390

Ванила водка, сируп од фстак, ликер од бело какао, пена од фстак

Thyme Warp

390

Џин, домашен кордијал од хибискус и мајчина душица, капини и свеж сок од лимон, сув вермут

Perfect Drop

380

Водка, ликер од бозел, свеж сок од лајм, розов грејпфрут, домашна веганска пена од лимон

Red Boston

390

Бурбон, крвав портокал, свеж ѓумбир и сок од лимон, вегански фоамер

Tea Time

390

Органски џин инфузиран со чај од ерл греј, ликер од праска, домашен сируп од јасмин, капка вегански фоамер

Asian Star

390

Џин, сув вермут, ликер од личи и свеж сок од лимон

КЛУБ "НАСЛЕДСТВО"

Mojito

380

Хавана, лајм, нане, сода, кафеав шеќер

Painkiller

430

Рум, кокосова крема, ананас и сок од портокал

Side Car

380

Коњак, Коентро, свеж сок од лимон

Classic Margarita

380

Текила, ликер од портокал, свеж сок од лајм

Mai Tai

380

Стареен рум, ликер од портокал, бадемов сируп, свеж сок од лајм, ароматични битери

Ring On Fire Old Fashioned

400

Бурбон, домашни битери, карамелизиран шеќер

Royal Clover Club

380

Џин, домашен сируп од малини, свеж сок од лимон и малинова пена

Penicillin

420

Бурбон, сируп од мед и ѓумбир, свеж сок од лимон, сингл малт

ВИСОКИ И МОЌНИ

Spiced Berry

390

Џин, малини, свеж ѓумбир и сок од лимон, лимон тоник

Thyme Twist

410

Водка боровинка, боровинки, хибискус и кордијал од мајчина душица, свеж сок од лимон, сода

Garden Fizz

370

Џин, грозје, бозел, исечкана краставица, јаболкова сода

Amalfi Blush

370

Џин, кампари, праска и рузмарин, свеж сок од портокал и лимон

Orient Express

460

Ориентален џин, сок од лимон, сув куракао, лимон тоник

Caribbean Dusk

480

Рум, карамелизиран кордијал од ананас, пешнфрут, свеж сок од лајм

La Manche

390

Рум инфузиран со суво грозје, круша, водка од круша, свеж сок од лимон и јаболков сок

ЦИТРУСНА СИМФОНИЈА

Whiskey Sour

380

Бурбон, сок од лимон, шеќерен сируп, ароматични битери, фоамер

Italy Sour

380

Амарето и лимончело, свеж сок од лимон, лимонова пена

Spiced Cherry

380

Зачинет рум, сок од лимон, сируп, фоамер и ликер од кисели цреши

Bohème

390

Виски, сируп од хибискус и сок од лимон, матча прав и капка вегански фоамер

London Mule

460

Џин, свеж сок од лајм, пиво од ѓумбир и листови од нане

Super Berry Mule

490

Водка, микс бобинки, свеж сок од лимон, пиво од ѓумбир

Spiced 'n' Stormy

450

Зачинет рум, свеж сок од лајм, пиво од ѓумбир, пешнфрут, свеж ѓумбир

ГАСТРО ФРЕНДЛИ

Rock'n'Rolla

450

Стареен рум, свеж ѓумбир и ананас, сок од лајм, ароматични битери

Aperol Spritz

370

Аперол, Просеко, сода

Hugo

390

Свежи листови од нане, домашен сируп од бозел, Просеко

Dreamer

540

Велвет џин, јагоди, сода од грејпфрут, лимон, пешнфрут

Bloody Mary

370

Водка, зачинет доматен сок, битер од целер, суви домати

Salut

430

Џин, кордијал од лимонова трева, свеж сок од лимон, црвено овошје

Negroni

390

Џин, Кампари, сладок вермут

БЕЗАЛКОХОЛНИ

Basil Infused Mango Lemonade

230

Mango, basil leaves, fresh lemon juice

Mint Infused Yuzu Lemonade

230

Yuzu, white peach, fresh mint leaves, fresh lemon juice

Bubble Tea

350

Tropical fruits combined with green tea and fruity bubbles

Ice Matcha Bubble Tea

350

Matcha tea, almond milk, agave bubbles

Mediterraneo

350

Strawberries and passion fruit mix with grapefruit soda

Pineapple Sunset

240

Pineapple, cranberries, fresh lemon, apple juice