Достапно од 10.00 до 22.30 часот (В) – Вегетаријанска опција

ДЕСЕРТИ

Чурос со крем од чоколадо

260

Пита со портокал со сладолед од ванила

260

Баскијски чизкејк

260

Чоколадна торта

260

Слатки њоки со ванила крем

260

Лава колач со фстак

260

Профитерол со сорбе од малина

260